Mi vagyunk az ön bevándorlási ügyvédi irodája

RólunkReferenciákKapcsolat
Megosztom ezt az weboldalt  

Az Anthony Olson, P.A. ügyvédi irodáról

Mar 15 éve bevándorlóknak segítünk letelepedni az Egyesült Államokban

A bevándorlási ügyekre szakosodott Anthony Olson ügyvédi irodában tisztában vagyunk azzal, hogy az egyesült államokbeli letelepedés olykor hosszú, stresszes, bonyolult jogi folyamat lehet. Igen költséges, időigényes és kimerítő Önnek és családjának, ha jogi képviselő nélkül próbálja megtalálni a rendszer útvesztőjéből kivezető utat.

A bevándorlási ügyekre szakosodott ügyvédi irodánkkal az oldalán nagymértékben megnövelheti a sikeres bevándorlási eljárás, és így az egyesült államokbeli új élet esélyét. Bármilyen bevándorlási státusszal is rendelkezik, bármilyen tervei is vannak, lépjen kapcsolatba irodánkkal a +1 (941) 362-7100-as telefonszámon! A Florida állambeli Sarasota és Fort Myers településen található irodáinkból világszerte kiszolgáljuk ügyfeleinket.

Beszélünk az Ön nyelvén is

Akár ideiglenes, akár állandó letelepedés szerepel a terveiben, nagyon fontos, hogy olyan ügyvédje legyen, akinek a segítségét Ön megérti. Jogászcsapatunk a világ számos országában sokaknak nyújt segítséget. Ügyfeleinket több nyelven is ki tudjuk szolgálni.

Ezek között a nyelvek között szerepel például a:

Irodánk elkötelezte magát ügyfeleink segítése mellett. Segítségére lehetünk a munkavállalói vízumoktól kezdve az amerikai állampolgárságon át mindenféle kérelem beadásában. Bármilyen probléma is adódik az igénylési folyamat során, segíteni tudunk a megoldásában.

Erős kapcsolatot építünk ügyfeleinkkel

Az Anthony Olson ügyvédi irodában bizalmon alapuló, erős kapcsolatokat igyekszünk kiépíteni. Amerikát választotta új otthonául, és ez már önmagában is igényt tarthat osztatlan figyelmünkre. A tőlünk telhető legjobb tudással szeretnénk céljai elérésére segíteni.

Hadd mutassunk be néhányat azok közül a jellemzőink közül, amelyek kiemelnek bennünket a bevándorlásra szakosodott többi ügyvédi iroda közül:

1) Kis ügyvédi irodaként ügyfeleinkre személyesen odafigyelünk. Néhány nagy irodával ellentétben ügyüket nem vándoroltatjuk kollégáról kollégára.

2) Időt szakítunk ügyfeleink tájékoztatására. Megbizonyosodunk róla, értik-e, hogyan zajlik a vízum- és bevándorlási ügyek menete.

3) A várható esélyekről reális, őszinte értékelést adunk meglévő és leendő ügyfeleinknek. Nem vágunk bele egy ügybe, ha nem vagyunk meggyőződve róla, hogy az segítségünkkel pozitív eredménnyel fog zárulni. A sikerességi mutatónk mindezt alátámasztja. Van olyan ügyvéd, aki mézes-mázos szövegével túl optimista színben tünteti fel az ügyfél esélyeit. Ilyesmit mond: „Ó, semmi probléma, persze, menni fog a dolog!...” Szerződést köt az ügyféllel, bezsebeli a jogi szolgáltatás díját, beadja a reménytelen ügy papírjait, majd a végén ennyit mond: „Bocsánat, sajnos nem jött össze a dolog…”

4) Szeretjük, ha már elsőre minden rendben megy, ezért a végsőkig minden részletet tisztázunk.

5) Törvényi emlékeztetőket és jogszabály-kivonatokat állítunk össze, leveleket írunk, és részletesen bemutatjuk a bizonyítékokat. Egyértelműen, meggyőzően érvelünk arról, hogy miként tesz eleget a beadvány vagy a kérvény a jogi követelményeknek. Van olyan ügyvéd, akinek a törvényi emlékeztetői, jogszabály-kivonatai és levelei nem igazán tartalmaznak érdemi magyarázatot – alig haladják meg a bizonyítékok listaszerű felsorolását.

6) Úgy viseljük ügyfeleink gondját is, mint a saját családtagjainkét. Barátságosan viszonyulunk ügyfeleinkhez, szeretünk beszélgetni velük. Azt a visszajelzést kapjuk tőlük, hogy élvezik a társaságunkat, öröm számukra a közös munka, és még nem tapasztaltak ilyet ügyvédi irodában. A rólunk írt vélemények jól szemléltetik, mennyire elégedettek a szolgáltatásainkkal és az ügyek kimenetelével.

7) Ügyfeleinket hasznos tanácsokkal látjuk el az új, egyesült államokbeli életük során rájuk leselkedő bonyodalmakkal kapcsolatban. Megosztom velük az üzleti világgal, gazdasági környezettel, életkörülményekkel, a területenként változó társadalmi és kulturális különbségekkel kapcsolatos ismereteimet. Felhívom a figyelmüket az átverésekre és arra, hogy a helyiek között van, aki megpróbálja a betelepülőket megkopasztani. Segítünk ügyfeleinknek sikeres új életet kezdeni az Amerikai Egyesült Államokban.

8) Ügyfeleink nevében eljártunk már vezetői engedély megszerzésének követelményeivel kapcsolatban az illetékes hivatalnál, útmutatást adtunk olyan esetekben, amikor első nekifutásra a vezetői engedély iránti kérelmet elutasították. Egyik ügyfelünket elkísértem a társadalombiztosítási igazgatóságra, miután megtagadták tőle a társadalombiztosítási azonosító jel kiadását. Éttermet szeretett volna nyitni. Azonnal kiállították számára az azonosítót.

9) Sokféle nyelven beszélünk. Utazásainknak és a más országok, népek iránti érdeklődésünknek köszönhetően sok országról személyes, első kézből szerzett kulturális ismeretekkel rendelkezünk. Ügyfeleinket saját gondolataik szerint kívánjuk megérteni. Ügyvédi irodánk mottója: „Beszélünk az Ön nyelvén is”. Ezt szó szerint és egyben jelképesen is értjük. Szó szerint beszélünk az ügyfeleink nyelvén, de átvitt értelemben is megértjük, amit mondanak. Megértjük őket emberileg. Az összetett jogi folyamatokat közérthetően magyarázzuk el, nem úgy, mint az az ügyvéd, aki saját szövegétől elájul, csak éppen az ügyfél semmit nem ért a jogi nyelvezetből. Számunkra nincsen „buta kérdés”. Minden kérdésre válaszolunk, mégpedig olyan módon, amely tiszteletben tartja az ügyfelünk intelligenciáját is.

Sok ügyfelünk vállalkozást szeretne indítani az Egyesült Államokban. Fontosnak tartjuk, hogy értékes információkkal lássuk el őket – felkészítsük őket azzal kapcsolatban, hogy mire figyeljenek és mit kerüljenek el az amerikai vállalkozásalapítás során, valamint milyen előnyei és hátrányai vannak az Államok bizonyos földrajzi térségeinek. A megfelelő vállalkozás meghatározása és a letelepedésre legmegfelelőbb térség kiválasztása perdöntő lehet abban, hogy az amerikai újrakezdés siker vagy kudarc lesz-e. Ez még hatványozottabban jelentkezik abban az esetben, ha az illetőnek korlátozottak az erőforrásai, és nem engedheti meg magának, hogy egy üzleti kudarc után többször is próbálkozzék. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét a beindítandó vállalkozás iparágának és földrajzi területének átfogó vizsgálatát is magába foglaló aprólékos tervezés jelentőségére.

Bevándorlási ügyekre szakosodott ügyvédi irodánk az Ön rendelkezésére áll Sarasota településen. Figyelmünk középpontjában az áll, hogy a folyamat minden lépésében az ügyében megfogalmazott célkitűzéseket kommunikáljuk. Az Anthony Olson ügyvédi irodában Ön soha nem csak egy ügyszám.

Hívja a sarasotai bevándorlási ügyvédi írodánkat a +1 (941) 362-7100-as telefonszámon, és kérjen bizalmas konzultaciotLépjen velünk kapcsolatba az Interneten keresztül bármikor és az első konzultaciot a lehető leghamarabb beütemezzük.

Van-e bármilyen kérdése a bevándorlási folyamattal kapcsolatban?

Érdeklődésem elküldése
Hivjon minket ma!
+1 (941) 362-7100

Anthony Olson, P.A. - Bevándorlási Ügyvédi Iroda
2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232 Térkép megtekintése 
Telefon: +1 (941) 362-7100 
Weboldalunk címe: http://www.immigrationvisausa.com/ 
© 2017 Minden jog fenntartva 

Adatvédelmi irányelvek | Weboldalunk feltérképezése

A Bevándorlási Ügyvéd, Florida/Ügyvédi Iroda honlap csak általános információt tartalmaz. A honlapon, valamint a kapcsolódó oldalakon, dokumentumokban, kommentárokban, e-mailekben és egyébb közleményekben foglaltak nem tekinthetők jogi tanácsként valamely személy vagy eset vonatkozásában. A honlapon lévő információ megtekintése, megszerzése nem jelent semmiféle ügyvédügyfél kapcsolatot mindaddig, amíg ügyvédi irodánk nem kap megbízást.

ENGLISH
DEUTSCH
ESPAÑOL
FRANÇAIS
ČESKY
MAGYAR
中文
EN
DE
ES
FR
CS
HU
ZH