Mi vagyunk az ön bevándorlási ügyvédi irodája

RólunkReferenciákKapcsolat
Megosztom ezt az weboldalt  

Munkatársaink

Bevándorlási ügyekkel foglalkozó ügyvédi iroda.

Anthony Olson a Tulane-i Egyetemen szerzett jogi diplomát, és 2000 óta foglalkozik a munkajog és a család alapú bevándorlási jog legkülönbözőbb területeivel. Tony hosszú időn át élt és tanult Európában, minek köszönhetően jól ismer más kultúrákat és megérti a bevándorlókat, akik a sikeres jövő reményében érkeznek az Egyesült Államokba. Aktívan részt vesz az átfogó bevándorlásügyi reformokért és a törvényes bevándorlás megkönnyítéséért küzdő jogi, közösségi és üzleti szervezetek lobbi-tevékenységében.

Tony Olson németül és csehül folyékonyan, svédül, magyarul, oroszul és spanyolul pedig társalgási szinten beszél.

tony@immigrationvisausa.com


Renate Richter Németországban született, és 2004 óta dolgozik nálunk. Ő az ügyvédi iroda irodavezetője, és a családdal összefüggő ügyekben nyújt jogi asszisztenciát.

Renate angolul és németül is anyanyelvi szinten beszél.

renate@immigrationvisausa.com


Yaril Santecchia Puerto Rico-i származású. A Puerto Rico-i Egyetemen szerzett diplomát politológiából. 2005 óta dolgozik Anthony Olson ügyvédi irodájánál jogi asszisztensként, ahol munkavállaláson és EB-5 befektetői bevándorlási ügyekre szakosodott.

Yaril angolul és spanyolul is anyanyelvi szinten beszél.

yaril@immigrationvisausa.com


Elise Heiman Chan Hong Kongból, Kínából származik, és a Dél-Floridai Egyetemen diplomázott pénzügyekből. Elise jogi asszisztensként dolgozik Anthony Olson ügyvédi irodájánál, valamint a kínai ügyfelekkel való kapcsolattartásért felel. Ezenkívül az EB-5 bevándorlási ügyek feldolgozásában segít.

Elise Heiman Chan folyékonyan beszél mandarin, kantoni és angol nyelven.

elisehei@immigrationvisausa.com


Paul Marchon-Arnaud, aki a franciaországi Arlesból érkezett, a szintén franciaországi Aix-en-Provence-ban működő Paul Cezanne Egyetemen szerzett jogi diplomát, majd üzleti jogból két mesterfokozatot. Paul jogi asszisztensként dolgozik Anthony Olson ügyvédi irodájánál, valamint a francia ügyfelekkel való kapcsolattartásért felel. Ezenkívül az EB-5 és E-2 befektetők bevándorlási ügyeinek feldolgozásáért felel.

Paul Marchon-Arnaud folyékonyan beszél franciául és angolul.

paul@immigrationvisausa.com


A sarasotai (Florida) születésű Andrea Almaraz a Keiser Egyetemen szerzett jogi asszisztens szakképesítést. Andrea ügyvédi irodánk recepciósa.

Andrea angolul és spanyolul is anyanyelvi szinten beszél.

andrea@immigrationvisausa.com

Van-e bármilyen kérdése a bevándorlási folyamattal kapcsolatban?

Érdeklődésem elküldése
Hivjon minket ma!
+1 (941) 362-7100

Anthony Olson, P.A. - Bevándorlási Ügyvédi Iroda
2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232 Térkép megtekintése 
Telefon: +1 (941) 362-7100 
Weboldalunk címe: http://www.immigrationvisausa.com/ 
© 2017 Minden jog fenntartva 

Adatvédelmi irányelvek | Weboldalunk feltérképezése

A Bevándorlási Ügyvéd, Florida/Ügyvédi Iroda honlap csak általános információt tartalmaz. A honlapon, valamint a kapcsolódó oldalakon, dokumentumokban, kommentárokban, e-mailekben és egyébb közleményekben foglaltak nem tekinthetők jogi tanácsként valamely személy vagy eset vonatkozásában. A honlapon lévő információ megtekintése, megszerzése nem jelent semmiféle ügyvédügyfél kapcsolatot mindaddig, amíg ügyvédi irodánk nem kap megbízást.

ENGLISH
DEUTSCH
ESPAÑOL
FRANÇAIS
ČESKY
MAGYAR
中文
EN
DE
ES
FR
CS
HU
ZH