Mi vagyunk az ön bevándorlási ügyvédi irodája

RólunkReferenciákKapcsolat
Megosztom ezt az weboldalt  

Bevándorlási ügyvéd a floridai Sarasotában

A cég, amely segítséget nyújt az amerikai álom eléréséhez

Kevés olyan titokzatos és bonyolult dolog van, mint a bevándorlási ügyek. A bevándorlás olyan jogterület, amelyet a politikusok előszeretettel saját tetszésük szerint alakítgatnak, a bevándorlási tisztviselők pedig a kívánt végkimenetelnek megfelelően értelmeznek. A változó jogszabályi környezet és jogértelmezés nagy zavart, bizonytalanságot szülhet. Lehet, hogy célja, bevándorlási álma nagyon távolinak, elérhetetlennek tűnik, de ha hozzáértő, nagytudású sarasotai bevándorlási ügyvédet bíz meg, ez nagyban hozzájárulhat saját amerikai álma beteljesüléséhez.

Sokan sokféle okból keresik fel cégünket – nincs két egyforma ügy. Éppen ezért soha sem ügyszámként vagy dossziéként kezeljük az ügyfelünket. Időt szakítunk rá, hogy megértsük, honnan, milyen személyes háttérből jön, és milyen tervei, álmai vannak az amerikai életére nézve. Saját és múltbeli ügyfeleink tapasztalatára alapozva biztonságos, sikeres pályán vezetjük végig, hogy az Egyesült Államokban megvalósíthassa a vízummal és bevándorlással kapcsolatos céljait – sikeresen, kellemetlen meglepetések nélkül kezdhesse el új életét. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink megfelelő tájékoztatására, mégpedig nem csupán a bevándorlás folyamatával, hanem az amerikai élettel kapcsolatban is.

Amire ügyfelünkként számíthat

  • Büszkék vagyunk az angol, kínai, cseh, francia, német, magyar és spanyol ajkúak számára elérheto többnyelvu ügyvédi praxisunkra.
  • Az ügyvéd–ügyfél kapcsolatot mindig a kölcsönös bizalomra alapozzuk. Tudjuk, hogy ügyfeleink személye és ügye osztatlan figyelmet érdemel.
  • Cégünk ügyvédje több mint 15 évnyi jogi tapasztalattal rendelkezik, és büszke tagja az amerikai bevándorlási ügyvédek szervezetének (American Immigration Lawyers Association – AILA).
  • Mindegyik ügyet személyes odafigyeléssel intézzük; ügyfeleinket az ügyüket érinto valamennyi apró lépésrol tájékozatjuk.

Beszélünk az Ön nyelvén is. Hívja a sarasotai bevándorlási ügyvédet a +1 (941) 362-7100-es telefonszámon, és kérjen bizalmas elbeszélgetést !

Bevándorlási lehetőségek: az általunk kezelt ügyek

A hatékony bevándorlásjogi tanácsadás az ügyfél személyes, szakmai helyzetéből indul ki, és az amerikai életet, munkát és nyugdíjas kort érintő hosszú távú célok köré épül fel. A sokféle potenciális vízum- és zöldkártya-lehetőségből az adott helyzethez és célokhoz általában csak néhány illeszkedik. A sikeres jogi tanácsadás egyik elengedhetetlen része a stratégiai tervezés. Ezzel lehet biztosítani, hogy mind az Ön, mind hozzátartozói szükségletei hosszú távon be legyenek töltve.

Számos bevándorlási ügyben segíteni tudunk, ezek közé tartozik például:

Kérdése van a bevándorlási lehetőségeivel kapcsolatban? Hívja a +1 (941) 362-7100-as számot még ma!

Többféle bevándorlási lehetőség közül választhat. Sarasotai bevándorlási ügyvédünk készséggel áll rendelkezésére, hogy szívvel-lélekkel élhessen a lehetőségekkel. Bármennyire is összetettnek tűnik az ügye, tájékoztatni tudjuk a lehetőségeiről. Meg tudjuk határozni a lehető legjobb kimenetellel járó utat. Akár rövid távú amerikai munkavállalás a célja, akár hosszú távon szeretne itt élni, felmérjük jelenlegi helyzetét és olyan megoldást keresünk, amellyel a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban valósíthatja meg álmait.

Készen áll rá, hogy az Ön ügyét is elindítsuk? Vegye fel velünk a kapcsolatot a +1 (941) 362-7100-as telefonszámon még ma!

Van-e bármilyen kérdése a bevándorlási folyamattal kapcsolatban?

Érdeklődésem elküldése
Hivjon minket ma!
+1 (941) 362-7100

Anthony Olson, P.A. - Bevándorlási Ügyvédi Iroda
2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232 Térkép megtekintése 
Telefon: +1 (941) 362-7100 
Weboldalunk címe: http://www.immigrationvisausa.com/ 
© 2017 Minden jog fenntartva 

Adatvédelmi irányelvek | Weboldalunk feltérképezése

A Bevándorlási Ügyvéd, Florida/Ügyvédi Iroda honlap csak általános információt tartalmaz. A honlapon, valamint a kapcsolódó oldalakon, dokumentumokban, kommentárokban, e-mailekben és egyébb közleményekben foglaltak nem tekinthetők jogi tanácsként valamely személy vagy eset vonatkozásában. A honlapon lévő információ megtekintése, megszerzése nem jelent semmiféle ügyvédügyfél kapcsolatot mindaddig, amíg ügyvédi irodánk nem kap megbízást.

ENGLISH
DEUTSCH
ESPAÑOL
FRANÇAIS
ČESKY
MAGYAR
中文
EN
DE
ES
FR
CS
HU
ZH