Mi vagyunk az ön bevándorlási ügyvédi irodája

Munkatársaink

Bevándorlási ügyekkel foglalkozó ügyvédi iroda.

Anthony Olson a Tulane-i Egyetemen szerzett jogi diplomát, és 2000 óta foglalkozik a munkajog és a család alapú bevándorlási jog legkülönbözőbb területeivel. Tony hosszú időn át élt és tanult Európában, minek köszönhetően jól ismer más kultúrákat és megérti a bevándorlókat, akik a sikeres jövő reményében érkeznek az Egyesült Államokba. Aktívan részt vesz az átfogó bevándorlásügyi reformokért és a törvényes bevándorlás megkönnyítéséért küzdő jogi, közösségi és üzleti szervezetek lobbi-tevékenységében.

Tony Olson németül és csehül folyékonyan, svédül, magyarul, oroszul és spanyolul pedig társalgási szinten beszél.

tony@immigrationvisausa.com


Renate Richter Németországban született, és 2004 óta dolgozik nálunk. Ő az ügyvédi iroda irodavezetője, és a családdal összefüggő ügyekben nyújt jogi asszisztenciát.

Renate angolul és németül is anyanyelvi szinten beszél.

renate@immigrationvisausa.com


Yaril Santecchia Puerto Rico-i származású. A Puerto Rico-i Egyetemen szerzett diplomát politológiából. 2005 óta dolgozik Anthony Olson ügyvédi irodájánál jogi asszisztensként, ahol munkavállaláson és EB-5 befektetői bevándorlási ügyekre szakosodott.

Yaril angolul és spanyolul is anyanyelvi szinten beszél.

yaril@immigrationvisausa.com


Elise Heiman Chan Hong Kongból, Kínából származik, és a Dél-Floridai Egyetemen diplomázott pénzügyekből. Elise jogi asszisztensként dolgozik Anthony Olson ügyvédi irodájánál, valamint a kínai ügyfelekkel való kapcsolattartásért felel. Ezenkívül az EB-5 bevándorlási ügyek feldolgozásában segít.

Elise Heiman Chan folyékonyan beszél mandarin, kantoni és angol nyelven.

elisehei@immigrationvisausa.com


Paul Marchon-Arnaud, aki a franciaországi Arlesból érkezett, a szintén franciaországi Aix-en-Provence-ban működő Paul Cezanne Egyetemen szerzett jogi diplomát, majd üzleti jogból két mesterfokozatot. Paul jogi asszisztensként dolgozik Anthony Olson ügyvédi irodájánál, valamint a francia ügyfelekkel való kapcsolattartásért felel. Ezenkívül az EB-5 és E-2 befektetők bevándorlási ügyeinek feldolgozásáért felel.

Paul Marchon-Arnaud folyékonyan beszél franciául és angolul.

paul@immigrationvisausa.com


A sarasotai (Florida) születésű Andrea Almaraz a Keiser Egyetemen szerzett jogi asszisztens szakképesítést. Andrea ügyvédi irodánk recepciósa.

Andrea angolul és spanyolul is anyanyelvi szinten beszél.

andrea@immigrationvisausa.com