Bevándorlási ügyvéd a floridai Sarasotában

A mi ügyvédi irodánk több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik. Segítségére lehetünk megérteni a bevándorlási folyamat bármelyik részét.

Anthony Olson, P.A. ügyvédi irodaról

Amerikaban kezdjen új életet

"Ez egy életre szóló pillanat amit a mi családunk sosem fog elfelejteni. Tony segített feltárni számunkra álmunkat, és ezt az érzést nem lehet szavakba foglalni."

Lassa a többi referenciákat

Készen áll megvitatni az ügyét

Segíteni szeretnénk bevándorlási céljainak elérésében

Tegye meg az első lépést

Bevándorlási ügyvéd a floridai Sarasotában

A cég, amely segítséget nyújt az amerikai álom eléréséhez

Kevés olyan titokzatos és bonyolult dolog van, mint a bevándorlási ügyek. A bevándorlás olyan jogterület, amelyet a politikusok előszeretettel saját tetszésük szerint alakítgatnak, a bevándorlási tisztviselők pedig a kívánt végkimenetelnek megfelelően értelmeznek. A változó jogszabályi környezet és jogértelmezés nagy zavart, bizonytalanságot szülhet. Lehet, hogy célja, bevándorlási álma nagyon távolinak, elérhetetlennek tűnik, de ha hozzáértő, nagytudású sarasotai bevándorlási ügyvédet bíz meg, ez nagyban hozzájárulhat saját amerikai álma beteljesüléséhez.

Sokan sokféle okból keresik fel cégünket – nincs két egyforma ügy. Éppen ezért soha sem ügyszámként vagy dossziéként kezeljük az ügyfelünket. Időt szakítunk rá, hogy megértsük, honnan, milyen személyes háttérből jön, és milyen tervei, álmai vannak az amerikai életére nézve. Saját és múltbeli ügyfeleink tapasztalatára alapozva biztonságos, sikeres pályán vezetjük végig, hogy az Egyesült Államokban megvalósíthassa a vízummal és bevándorlással kapcsolatos céljait – sikeresen, kellemetlen meglepetések nélkül kezdhesse el új életét. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink megfelelő tájékoztatására, mégpedig nem csupán a bevándorlás folyamatával, hanem az amerikai élettel kapcsolatban is.

Amire ügyfelünkként számíthat:

· Büszkék vagyunk az angol, kínai, cseh, francia, német, magyar ésspanyol ajkúak számára elérhető többnyelvű ügyvédi praxisunkra.

· Az ügyvéd–ügyfél kapcsolatot mindig a kölcsönös bizalomra alapozzuk. Tudjuk, hogy ügyfeleink személye és ügye osztatlan figyelmet érdemel.

· Cégünk ügyvédje több mint 15 évnyi jogi tapasztalattal rendelkezik, és büszke tagja az amerikai bevándorlási ügyvédek szervezetének (American Immigration Lawyers Association – AILA).

· Mindegyik ügyet személyes odafigyeléssel intézzük; ügyfeleinket az ügyüket érintő valamennyi apró lépésről tájékozatjuk.

Beszélünk az Ön nyelvén is. Hívja a sarasotai bevándorlási ügyvédet a (941) 877-6587-es telefonszámon, és kérjen bizalmas elbeszélgetést!

Bevándorlási lehetőségek: az általunk kezelt ügyek

A hatékony bevándorlásjogi tanácsadás az ügyfél személyes, szakmai helyzetéből indul ki, és az amerikai életet, munkát és nyugdíjas kort érintő hosszú távú célok köré épül fel. A sokféle potenciális vízum- és zöldkártya-lehetőségből az adott helyzethez és célokhoz általában csak néhány illeszkedik. A sikeres jogi tanácsadás egyik elengedhetetlen része a stratégiai tervezés. Ezzel lehet biztosítani, hogy mind az Ön, mind hozzátartozói szükségletei hosszú távon be legyenek töltve.

Számos bevándorlási ügyben segíteni tudunk, ezek közé tartozik például:

· Zöldkártya bántalmazott házastárs vagy özvegy számára

· Sportolói és szórakoztatóipari vízum (P-1)

· Állampolgárság

· Cégalapítás

· Munkavállalói zöldkártya

· Különleges szakmai képesség (EB-1)

· Családi bevándorlás

· Jegyes vízum

· Befektetői vízumok és zöldkártyák (EB-5, E-2 és E-1)

· Különleges foglalkozásúak vízumai (H-1B, H-1B1, E-3)

· Méltányosság

· Munkavállalói vízumok

Kérdése van a bevándorlási lehetőségeivel kapcsolatban? Hívja a (941) 877-6587-es számot még ma!

Többféle bevándorlási lehetőség közül választhat. Sarasotai bevándorlási ügyvédünk készséggel áll rendelkezésére, hogy szívvel-lélekkel élhessen a lehetőségekkel. Bármennyire is összetettnek tűnik az ügye, tájékoztatni tudjuk a lehetőségeiről. Meg tudjuk határozni a lehető legjobb kimenetellel járó utat. Akár rövid távú amerikai munkavállalás a célja, akár hosszú távon szeretne itt élni, felmérjük jelenlegi helyzetét és olyan megoldást keresünk, amellyel a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban valósíthatja meg álmait.

Készen áll rá, hogy az Ön ügyét is elindítsuk? Vegye fel velünk a kapcsolatot a (941) 877-6587-es telefonszámon még ma!

Hogyan segíthet Önnek az Anthony Olson ügyvédi iroda

Sok leendő bevándorló számára jobb, ha olyan bevándorlásügyi csapattal tud együttműködni, akik a letelepedési jogszabályok útvesztőjében saját anyanyelvén tudják végigvezetni. Anthony Olson és csapata több nyelven beszél. Saját tapasztalatokkal is rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy mit jelent idegen országba költözni. Örömmel tapasztalja majd, hogy a bevándorlási és letelepedési lehetőségeit, kérdéseire a választ az ügyvédi iroda egyenes, szerény stílusban, hozzáértéssel és ügye kimenetele iránt személyes érdeklődéssel vitatja meg, kommunikálja.

Számos jogi ügyben segíteni tudunk, ezek közé tartozik például:

  • EB-5 Befektetői zöldkártya
  • Munkavállalói vízumok
  • E-2 befektetői vízum
  • Vállalati áthelyezésen alapuló zöldkártya (EB-1C multinacionális vezető)
  • Különleges szakmai képességen alapuló zöldkártya (EB-1A különleges szakmai képességgel bíró személy)
  • Házasságkötés amerikai állampolgárral
  • Családi támogatás

Olyan ügyvédcsapatot válasszon, amellyel megvalósíthatja amerikai bevándorlási terveit

Kapcsolatunk ügyfeleinkkel a bizalomra épül. Tisztában vagyunk vele, hogy Amerikára – ideiglenesen vagy véglegesen – új hazájukként tekintenek. A tőlünk telhető legjobb tudással szeretnénk céljaik elérésére, azaz az egyesült államokbeli letelepedésre és munkavállalásra segíteni őket. Ha bizalmasan szeretne valakivel beszélni saját ügyéről, még ma lépjen velünk kapcsolatba!