Chinese

Anthony Olson P.A. - USA Bevándorlási Ügyvédi Iroda

Anthony Olson P.A. Ügyvédi Iroda munkatársai az USA-ba való bevándorlás tapasztalt ügyintézői.  Ügyfeleinkkel angol, magyar, német, spanyol, francia, cseh, kínai, svéd és orosz nyelveken tárgyalunk.  Irodáink a floridai Sarasotában és Fort Meyersben vannak. 

Ügyvédi irodánk maximálisan felkészült arra, hogy ügyfeleink bevándorlással kapcsolatos valamennyi kérdését, problémáját és aggályát messzemenő megértéssel és körültekintéssel kezelje.  Anthony Olson bevándorlási ügyvéd sok éven keresztül élt és tanult külföldön, Közép-Európában is.  Munkatársai valamennyien az USA-n kivül születtek. 

A bevándorlással kapcsolatos hatékony jogi tanácsadás érdekében mindenkor megismerkedünk ügyfeleink személyes, szakmai és üzleti helyzetével valamint azzal, hogy milyen hosszútávú céljaik vannak az USA-ban való tartozkodást, munkát és/vagy nyugdíjba vonulást illetően.   A számos lehetséges vízum és letelepedési engedély (zöldkártya) közül csak néhány alkalmazható egy-egy kérelmező esetében.  Valamennyi kérelem esetén (pl. befektetői vízum, EB-5 "Regional Center" befektetői zöldkártya, munkavállalási vízum, cég általi áthelyezési vízum, különleges szakmai képességek alapján elnyerhető zöldkártya, bevándorlás amerikai állampolgárral való házasság okán, családegyesítés) a sikeres jogi tanácsadás alapvető része egy stratégiai esetterv, mert csak ez teszi lehetővé, hogy a kérelmező hosszútávú céljai megvalósuljanak. 

Sok kérelmező könnyebben igazodik el a bonyolult bevándorlási törvényeken ha azokra anyanyelvén kap magyarázatot.  Antony Olson ügyvéd és munkatársai sok nyelven beszélnek és minden téren megértik a bevándorlókat, mert maguk is átélték a külhonba való költözés és letelepedés gondjait.  Mindez elősegíti, hogy Ön cégünkkel közvetlen és őszinte légkörben tárgyalja meg bevándorlási lehetőségeit, felmerülő kérdéseit, és hogy mi személyre szóló figyelemmel és szakavatottan dolgozzunk kérelmének sikeres elbírálása érdekében.

Ügyfeleinkkel való kapcsolatunk bizalomra és megértésre épül.  Ha Ön az Amerikai Egyesült Államokat választja ideiglenes vagy állandó otthonának, itt akar élni és dolgozni, akkor mi minden erőfeszitésünkkel és szaktudásunkkal segítjük, hogy ezen céljai valóra váljanak.

Kérjük hívjon bennünket az 1-941-362-7100 telefonszámon hogy terveiről beszéljünk vagy hogy személyes találkozót rögzítsünk Antony Olson ügyvéddel egyik floridai irodánkban. Telefonszámát e-mailen is elküldheti a tony@immigrationvisausa.com címre és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.  Kérdéseit e-mailen is felteheti, mi szívesen küldünk általános információt Önnek.  

A sikeres együttműködés reményében várjuk jelenkezését!

Bevándorlási Ügyvéd, Florida
Kapcsolat: Anthony Olson P.A.
Gyorsmenü

A Bevándorlási Ügyvéd, Florida/Ügyvédi Iroda honlap csak általános információt tartalmaz.  A honlapon, valamint a  kapcsolódó oldalakon, dokumentumokban, kommentárokban, e-mailekben és egyébb közleményekben foglaltak nem tekinthetők jogi tanácsként valamely személy vagy eset vonatkozásában.  A honlapon lévő információ megtekintése, megszerzése nem jelent semmiféle ügyvéd-ügyfél kapcsolatot mindaddig, amíg ügyvédi irodánk nem kap megbízást.  

Ügyvédje kiválasztása fontos döntés és ezért ne csak hirdetésre alapozza.  Mielőtt döntést hozna érdeklődjön szaktudásunkról és tapasztalatunkról.  Kérésére szívesen küldünk írásos tájékoztatót.

Központi Iroda: 2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232   Phone: (941) 362-7100   Fax: (941) 362-7107

Kihelyezett Iroda: 13180 N. Cleveland Avenue, Suite 112, N. Fort Myers, FL 33903, Phone: (239) 332-4545

© 2011 Minden jog fenntartva.